Cum să începi în fotbal

Dacă îți place să urmărești meciuri de fotbal, probabil știi despre ce este vorba. Poate că l-ați jucat în cartierul dvs. sau poate chiar ați antrenat câțiva copii. Fotbalul este un sport interesant și există multe moduri diferite de a juca. În acest articol, vom vorbi despre unele dintre diferitele tipuri de fotbal și despre cum să începem. Este o modalitate excelentă de a te familiariza cu jocul și de a învăța despre diferiții jucători și echipe.

În fotbal, jucătorii se ridică la înălțimea cerințelor jocului. Antrenorii și părinții nu pot duplica cerințele impuse jucătorilor. Jucătorii stabilesc standardul pentru îndemânare și cunoștințe și alcătuiesc nivelul competiției. Nu își permit să-i lase pe alții să le stabilească ștacheta. În acest fel, ei trebuie să-și stabilească propriile standarde și să fie la înălțimea lor. În timp ce regulile fotbalului sunt importante, influența unui antrenor asupra jocului nu poate fi dublată.

O minge de fotbal este un alt echipament important. Jucătorii vor folosi o minge de dimensiuni diferite, începând cu o minge de dimensiunea trei și mergând până la o minge de dimensiunea cinci. Din punct de vedere istoric, mingile de fotbal au fost fabricate din piele și de obicei nu erau impermeabile (mai multe informatii). Aveau și șireturi. În zilele noastre, mingile de fotbal moderne sunt din plastic și sunt surprinzător de ușoare. Spre deosebire de multe alte sporturi, fotbalul se joacă cu unsprezece jucători în fiecare echipă. Trei înlocuitori sunt permisi pe bancă. Odată ce un jucător este eliminat, acesta este terminat pentru restul jocului.