Cum de a alege fotbal Cleats

Cizmele de fotbal, cunoscute sub denumirea populară de pantofi de sport sau crampoane în America de Nord, sunt o piesă de încălțăminte specializată, purtată de obicei în timpul practicării fotbalului la nivel înalt. Calele sunt fabricate pentru diferite sporturi precum baseball, softball și fotbal, acesta din urmă fiind cel mai popular. Pantofii concepuți special pentru fotbal sunt fabricați cu o talpă exterioară specială care permite o mai bună tracțiune pe suprafețe dure. Acești pantofi sport au tocuri cu tracțiune suplimentară pentru a ajuta la creșterea vitezei de alergare. Unii dintre ei sunt prevăzuți cu șireturi, în timp ce alții au închideri complete cu fermoar, pentru un plus de confort și stil.

Mănușile de portar, numite și mănuși de sport sau ghete de portar în America de Nord, sunt o altă piesă de echipament sportiv folosită în mod special de către portarii de poartă. Ca și ghetele de fotbal, acestea au, de asemenea, diferite stiluri de șireturi și închideri, unele având fermoare pe toate cele patru degete, în timp ce altele au șireturi doar pe două degete. Aceste mănuși sportive sunt excelente pentru a fi folosite în timpul sesiunilor de antrenament, deoarece oferă o acoperire completă a degetelor. Ele sunt concepute pentru confort și pentru a asigura o circulație adecvată a degetelor. Este important să cumpărați o pereche care să aibă o potrivire perfectă, astfel încât să nu se frece de piele.

Verificați și: https://www.r-gol.com/ro/ghete-de-fotbal

Șosetele de portar, adesea numite pantaloni de trening pentru portar, sunt excelente pentru a fi purtate în timpul sesiunilor de antrenament, deoarece acestea oferă un confort și o acoperire mare. Acestea vin într-o varietate de culori și stiluri, în funcție de culoarea echipei. O pereche de ghete de fotbal și o pereche de șosete ar trebui să coste cel puțin 30 de dolari. Acestea sunt adesea vândute în magazinele de sport și online. Ar trebui evitată o pereche care se potrivește perfect, dar care nu are o aderență bună, deoarece ar duce la un control mai redus asupra mingii.